Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su rukola ir raudona žuvimi
Salotos su rukola ir raudonąja žuvimi yra aiškus konkurentas standartiniams ir gerai pažįstamiems "Krabo" ir "Olivjė" skoniams, kurie tradiciškai puošia mūsų šventinius stalus. Dėl padažui naudojamo balzaminio acto patiekalo skonis tampa saldžiarūgštis, o raudonoji žuvis suteikia ypatingo pikantiškumo ir kaloringumo. Sultingumo salotoms suteikia daržovės: rukola ir pomidorai. Šis patiekalas neabejotinai taps šventinio stalo puošmena, taip pat paįvairins kasdienę šeimos vakarienę.
Žingsnis 1
Sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą ir citrinų sultis. Pagardinkite pagal skonį.
Žingsnis 2
Pomidorus ir kiaušinius supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Rukolą sudėkite į serviravimo lėkštę. Ant jos užpilkite sumaišytą padažą.
Žingsnis 4
Ant rukolos sudėkite lašišą, pomidorus ir kiaušinius. Pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Žingsnis 5
Paruoštas salotas patiekite į stalą.
Kategorijos