Salotos su ryžiais ir konservuota žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos su ryžiais ir konservuota žuvimi

Jei šaldytuve liko virtų ryžių ir žuvies konservų skardinė, per 20 minučių galite paruošti sočias salotas. Patiekalo sudėtį galima derinti atsižvelgiant į turimus produktus. Ryškumo suteiks morkos, jei turite korėjietiškų - puiku, jos suteiks salotoms pikantiškumo ir lengvo aštrumo. Gerai, jei vištienos kiaušiniai bus naminiai. Jei norite, galite juos pakeisti putpelių kiaušiniais, tuomet kiaušinių skaičių reikės padidinti bent tris kartus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su ryžiais ir konservuota žuvimi Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Sutrinkite žuvį, susmulkinkite žaliųjų svogūnų plunksnas. Virtas morkas ir kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos su ryžiais ir konservuota žuvimi Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Į salotinę sudėkite smulkintą rausvąją lašišą, virtus ryžius, vištienos kiaušinius, morkas, žaliuosius svogūnus, gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Salotos su ryžiais ir konservuota žuvimi Žingsnis 3
Paruoškite padažą ir baigkite gaminti. Majonezą sumaišykite su aliejumi iš skardinės. Supilkite padažą į salotas, išmaišykite ir palikite 5 min. įsigerti į padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos