Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos su ryžiais ir konservuota žuvimi
Jei šaldytuve liko virtų ryžių ir žuvies konservų skardinė, per 20 minučių galite paruošti sočias salotas. Patiekalo sudėtį galima derinti atsižvelgiant į turimus produktus. Ryškumo suteiks morkos, jei turite korėjietiškų - puiku, jos suteiks salotoms pikantiškumo ir lengvo aštrumo. Gerai, jei vištienos kiaušiniai bus naminiai. Jei norite, galite juos pakeisti putpelių kiaušiniais, tuomet kiaušinių skaičių reikės padidinti bent tris kartus.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Sutrinkite žuvį, susmulkinkite žaliųjų svogūnų plunksnas. Virtas morkas ir kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Į salotinę sudėkite smulkintą rausvąją lašišą, virtus ryžius, vištienos kiaušinius, morkas, žaliuosius svogūnus, gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą ir baigkite gaminti. Majonezą sumaišykite su aliejumi iš skardinės. Supilkite padažą į salotas, išmaišykite ir palikite 5 min. įsigerti į padažą.
Kategorijos