Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos su ryžiais, kiaušiniais ir žuvies konservais
Ryžių salotos su žuvies konservais - puikus užkandis bet kokioms atostogoms. Kad šis patiekalas taptų šedevru, jam ruošti rinkitės tik aukštos kokybės šviežius produktus. Geriau naudoti ilgagrūdžius ryžius, kad išvirtus jie nesuliptų, o išliktų purūs. Idealus variantas - garuose virti ryžiai, kurie išverda dvigubai greičiau. Jei naudojate žuvies konservus, salotoms duokite laiko susimaišyti skoniams ir aromatams - įdėkite jas porai valandų į šaldytuvą.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Smulkiai supjaustykite svogūną. Kad pašalintumėte kartumą, sudėkite juos į sietelį ir užpilkite verdančiu vandeniu. Tada perplaukite lediniu vandeniu. Atskirkite vieno kiaušinio baltymą nuo trynio. Kiaušinio baltymą sutarkuokite ir pasilikite papuošimui. Sutarkuokite likusį trynį ir dar du kiaušinius. Nusausinkite žuvies konservus, išimkite kaulus ir sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į dubenį sudėkite žuvį ir ryžius, tada sudėkite kiaušinius, svogūnus ir krapus. Pipirų ir druskos pagal skonį. Įdėkite majonezo ir gerai išmaišykite. Ant serviravimo indo dugno sudėkite salotų lapus. Naudodami kepimo žiedą, salotas išdėliokite rato forma. Palikite salotas 1 valandą pastovėti šaldytuve.
Kategorijos