Publikavimo data: 2024-06-09
Salotos su ryžiais, nori ir lašiša
Japonų virtuvė populiari ir Rusijoje, ir Europoje. Pirmenybė teikiama natūraliems, minimaliai apdorotiems produktams. Japonų virtuvės patiekalai kelia didelį turistų susidomėjimą. Suktinukai, suši, ojakodon, sašimiai, udon makaronai ir daugelis kitų japoniškų patiekalų mėgstami visų pasaulio tautų.
Žingsnis 1
Lašišą supjaustykite mažais kubeliais. Agurką supjaustykite plonais griežinėliais. Nori lapus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 2
Salotas sudėkite sluoksniais: 1 sluoksnis - nori, 2 sluoksniai - ryžiai, 3 sluoksniai - sūris, 4 sluoksniai - agurkai, 5 sluoksniai - žuvis. Visus sluoksnius pakartokite dar 1-2 kartus.
Kategorijos