Salotos su ryžiais, nori ir lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Salotos su ryžiais, nori ir lašiša

Japonų virtuvė populiari ir Rusijoje, ir Europoje. Pirmenybė teikiama natūraliems, minimaliai apdorotiems produktams. Japonų virtuvės patiekalai kelia didelį turistų susidomėjimą. Suktinukai, suši, ojakodon, sašimiai, udon makaronai ir daugelis kitų japoniškų patiekalų mėgstami visų pasaulio tautų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su ryžiais, nori ir lašiša Žingsnis 1
Lašišą supjaustykite mažais kubeliais. Agurką supjaustykite plonais griežinėliais. Nori lapus perpjaukite per pusę.

Žingsnis 2

Salotos su ryžiais, nori ir lašiša Žingsnis 2
Salotas sudėkite sluoksniais: 1 sluoksnis - nori, 2 sluoksniai - ryžiai, 3 sluoksniai - sūris, 4 sluoksniai - agurkai, 5 sluoksniai - žuvis. Visus sluoksnius pakartokite dar 1-2 kartus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos