Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su sardinėmis ir ananasais
Labai populiarios salotos su žuvies konservais, ryžiais, kiaušiniu ir majonezu. Sotūs užkandžiai tiks tiek namų vakarienei ar pietums, tiek šventiniam renginiui. Tokias salotas paruošite paprastai ir greitai, o patiekalo skonis pasirodys sodrus ir subalansuotas. Šiai užduočiai puikiai tinka konservuotos sardinės. Patrauklioms salotoms galite suteikti ryškių natų, pavyzdžiui, naudodami ananasų griežinėlius.
Žingsnis 1
Smulkiai sutarkuokite kiaušinius.
Žingsnis 2
Supjaustykite ananasų žiedus griežinėliais.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas sluoksniais, naudodami kepimo žiedą. Pirmąjį sluoksnį suformuokite iš ryžių. Antrąjį sluoksnį - iš sardinių, trečiąjį - iš svogūnų ir ananasų, ketvirtąjį - iš kiaušinių. Kiekvienas sluoksnis ištepamas plonu majonezo sluoksniu. Baigiant salotas pabarstyti sūriu.
Žingsnis 4
Atsargiai nuimkite žiedą.
Žingsnis 5
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Salotas papuoškite žolelių šakele. Papuoškite lėkštę likusiais ananasų ir svogūnų griežinėliais. Patiekite.
Kategorijos