Salotos su sardinėmis svieste pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos su sardinėmis svieste

Salotos su žuvies konservais yra vienas iš paprastų užkandžių variantų, kurio pagrindą sudaro švelni žuvis ir daržovės. Patiekalas pagardinamas majonezu, todėl tampa dar sultingesnis. Įdomu tai, kad majonezas kaip salotų padažas pradėtas naudoti XIX a. pabaigoje. Daugelis restoranų specialiai šiam padažui ruošė užkandžius. Beje, būtent šiuo laikotarpiu garsusis Lucienas Olivjė sukūrė savo legendines salotas, kurios vėliau tapo vienomis populiariausių.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su sardinėmis svieste Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Nulupkite bulves ir supjaustykite jas mažais kubeliais. Tą patį padarykite ir su virtais kiaušiniais. Agurką supjaustykite griežinėliais arba kubeliais pagal pageidavimą. Sudėkite konservuotą žuvį į atskirą dubenį, nusausinkite skysčio perteklių ir šiek tiek sutrinkite žuvį šakute.

Žingsnis 2

Salotos su sardinėmis svieste Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Sudėkite susmulkintus ingredientus į gilų salotinį dubenį. Į tą pačią vietą sudėkite konservuotus maisto produktus. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną ir pasiųskite jį į salotas. Užpilkite indą majonezu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos