Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su šviežia žuvimi, raugintais kopūstais ir marinuotais grybais
Salotos su šviežia žuvimi, raugintais kopūstais ir marinuotais grybais yra puikus saikingai aštrus ir saikingai rūgštus užkandis. Tai gana originalios ir skanios salotos. Ingredientai puikiai dera tarpusavyje ir papildo vienas kito skonį. Tokį patiekalą galima paruošti šventei arba paįvairinti įprastą vakarienę. Dėl raugintų kopūstų ir marinuotų grybų salotos maksimaliai prisipildo skonio ir aromato. Toks įdomus produktų derinys patiks jums ir visai jūsų šeimai!
Žingsnis 1
Žuvies filė išvirkite ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Supjaustykite agurkus kubeliais.
Žingsnis 3
Virtas bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Į salotinę sudėkite susmulkintus ingredientus, raugintus kopūstus ir marinuotus grybus. Įpilkite majonezo.
Žingsnis 5
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir leiskite salotoms šiek tiek pasimarinuoti.
Žingsnis 6
Salotos su šviežia žuvimi, raugintais kopūstais ir marinuotais grybais paruoštos! Galite patiekti į stalą, papuošę šviežiomis žolelėmis pagal savo skonį. Gero apetito!
Kategorijos