Publikavimo data: 2025-08-21
Salotos su šviežiais agurkais, svogūnais ir žuvies konservais
Rengdami šventinio stalo meniu pirmenybę teikite lengviems ir sveikiems užkandžiams bei salotoms. Tokiu atveju ne tik mėgausitės šventine puota, bet ir suteiksite naudos savo organizmui.
Žingsnis 1
Agurką supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Agurką, svogūną, kiaušinį ir sairą sudėkite į dubenį. Keletą agurko griežinėlių palikite papuošimui.
Žingsnis 3
Į ingredientus įpilkite majonezo.
Žingsnis 4
Išmaišykite salotas. Pagal skonį įberkite druskos. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Į vidurį įdėkite keletą agurko griežinėlių papuošimui ir salotos paruoštos.
Kategorijos