Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su vafliniais pyragėliais ir rausvąja lašiša
Neįprastos sluoksniuotos salotos su vafliniais pyragėliais ir rausvąja lašiša. Joms paruošti taip pat reikės kiaušinių, svogūnų, morkų, kietojo sūrio ir majonezo. Vietoj rausvosios lašišos konservų galite naudoti bet kokius kitus žuvies konservus pagal savo skonį, pavyzdžiui, tuno ar skumbrės. Salotas galima patiekti iš karto, tada jos bus traškios. Arba leiskite salotoms prisitraukti, tada plutelės įsigers ir taps aromatingesnės. Tokios sluoksniuotos salotos puikiai tinka šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Šakute sutrinkite rausvąją lašišą.
Žingsnis 2
Kiaušinius, morkas ir sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Vieną vaflinį pyragą padėkite ant lėkštės ir patepkite majonezu. Ant jo lygiu sluoksniu sudėkite pusę rausvosios lašišos.
Žingsnis 4
Tada ant viršaus uždėkite kitą vaflinį pyragą, aptepkite jį majonezu ir uždėkite tarkuotų kiaušinių sluoksnį.
Žingsnis 5
Tada išdėliokite likusius sluoksnius: vaflinis pyragas, majonezas, tarkuotos morkos; vaflinis pyragas, majonezas, likusi rausvoji lašiša, svogūnai.
Žingsnis 6
Ant viršaus uždėkite paskutinį vaflinį pyragą. Gausiai aptepkite majonezu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Salotos paruoštos.
Žingsnis 7
Patiekite salotas, kiekvieną porciją papuošdami rukolos lapeliais ir vyšniniais pomidoriukais. Mėgaukitės!
Kategorijos