Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su virta menke, marinuotais agurkais ir žaliaisiais žirneliais
Paįvairinkite šventinį stalą originaliomis menkės, marinuotų agurkų ir žaliųjų žirnelių salotomis. Šį patiekalą nebus sunku paruošti. Pagrindinis salotų ingredientas - virta menkė. Menkės mėsoje gausu fosforo, kalcio, kalio, magnio. Mikroelementai stiprina kaulus, taip pat gerina smegenų ir širdies bei kraujagyslių sistemos veiklą. Todėl kartu su puikiu skoniu gausite ir organizmui reikalingų mikroelementų.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite agurkus ir svogūnus, nusausinkite žirnelius nuo skysčio pertekliaus. Kiaušinius atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Susmulkinkite žuvį.
Žingsnis 3
Sumaišykite visus ingredientus, įpilkite majonezo.
Žingsnis 4
Išmaišykite ir paragaukite druskos. Jei reikia, įberkite daugiau.
Žingsnis 5
Patiekalui patiekti naudokite formavimo žiedą. Perkelkite salotas į formą ir šiek tiek užspauskite.
Kategorijos