Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su virtais upėtakiais
Upėtakis yra raudonoji žuvis, kurioje gausu omega-3 riebalų rūgščių, vitaminų ir mineralų. Iš jo galima paruošti daugybę patiekalų ir užkandžių. Siūlome jums sočių ir labai skanių salotų su virtais upėtakiais, kiaušiniais, sūriu, pomidorais ir salotų lapais receptą. Visi ingredientai derinami su majonezu. Salotos išdėliojamos tvarkingais sluoksniais specialiame serviravimo žiede. Taigi patiekalas gaunasi labai gražus ir įmantrus. Šios salotos puikiai tinka šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Kietai virtą kiaušinį ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite salotų lapus. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Salotoms paruošti ir gražiai patiekti reikia metalinio žiedo. Padėkite žiedą į lėkštės vidurį. Ant dugno sudėkite virto upėtakio gabalėlius ir aptepkite plonu majonezo sluoksniu.
Žingsnis 3
Ant viršaus uždėkite kiaušinio sluoksnį ir taip pat aptepkite majonezu.
Žingsnis 4
Išdėliokite salotų lapus.
Žingsnis 5
Tada uždėkite sluoksnį sūrio ir sluoksnį majonezo. Paskutinis sluoksnis - pomidorai.
Žingsnis 6
Atsargiai nuimkite formos žiedą. Salotos paruoštos. Gero apetito!
Kategorijos