Salotos su virtomis sardinėmis ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su virtomis sardinėmis ir sūriu

Salotos būna neįtikėtinai švelnios tiek skoniu, tiek išvaizda. Dėl lydekos ir sūrio derinio patiekalas įgauna malonų kreminį poskonį, o raudonasis svogūnas suteikia salotoms pikantiškumo. Tai netrivialus Naujųjų metų salotų variantas, jei norisi, jas galima patiekti smėlio tartaletėse. Nustebinkite savo svečius skaniomis salotomis, jų jie tikrai dar neragavo!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su virtomis sardinėmis ir sūriu Žingsnis 1
Kiaušinius atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. 10-15 min. pamirkykite acte. Žuvį supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Visus ingredientus sudėkite į gilų dubenį, įpilkite majonezo ir garstyčių.

Žingsnis 2

Salotos su virtomis sardinėmis ir sūriu Žingsnis 2
Išmaišykite salotas. Paragaukite druskos. Jei reikia, įberkite daugiau druskos.

Žingsnis 3

Salotos su virtomis sardinėmis ir sūriu Žingsnis 3
Perkelkite salotas į gražią lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos