Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su virtomis sardinėmis ir sūriu
Salotos būna neįtikėtinai švelnios tiek skoniu, tiek išvaizda. Dėl lydekos ir sūrio derinio patiekalas įgauna malonų kreminį poskonį, o raudonasis svogūnas suteikia salotoms pikantiškumo. Tai netrivialus Naujųjų metų salotų variantas, jei norisi, jas galima patiekti smėlio tartaletėse. Nustebinkite savo svečius skaniomis salotomis, jų jie tikrai dar neragavo!
Žingsnis 1
Kiaušinius atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. 10-15 min. pamirkykite acte. Žuvį supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Visus ingredientus sudėkite į gilų dubenį, įpilkite majonezo ir garstyčių.
Žingsnis 2
Išmaišykite salotas. Paragaukite druskos. Jei reikia, įberkite daugiau druskos.
Žingsnis 3
Perkelkite salotas į gražią lėkštę.
Kategorijos