Salotos su vištiena ir lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Salotos su vištiena ir lašiša

Skanios ir sočios vyšninių pomidorų, mocarelos ir mišrių žalumynų salotos su kepta vištienos filė ir lašišos kepsniu saldžiarūgščiame padaže. Patiekalas pasižymi ne tik puikiomis skonio savybėmis, bet ir yra labai sveikas bei saikingai kaloringas. šios salotos puikiai tinka šventiniam stalui ar vakarienei. Jos gaunasi lengvos ir kartu sočios.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Sezamas, Maisto priedai, Žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su vištiena ir lašiša Žingsnis 1
Sumaišykite saldųjį aitriųjų paprikų padažą, apelsinų sultis ir terijakio padažą. Viską išmaišykite ir kaitinkite ant vidutinės ugnies. Kai padažas užvirs, nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Salotos su vištiena ir lašiša Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite alyvuogių aliejų. Į keptuvę sudėkite vištienos filė ir kepkite ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Pagardinkite vištieną druska ir pipirais ir atidėkite į šalį.

Žingsnis 3

Salotos su vištiena ir lašiša Žingsnis 3
Lašišos kepsnius apkepkite alyvuogių aliejuje po 3 minutes iš kiekvienos pusės Žuvį pasūdykite ir papipirinkite. Į keptuvę su lašiša sudėkite keptą vištienos filė.

Žingsnis 4

Salotos su vištiena ir lašiša Žingsnis 4
Žuvį ir vištieną užpilkite saldžiarūgščiu padažu ir troškinkite 2-3 minutes.

Žingsnis 5

Salotos su vištiena ir lašiša Žingsnis 5
Į lėkštės vidurį sudėkite salotų mišinį. Šalia salotų lapų išdėliokite vištienos filė ir lašišą. Ant salotų lapų uždėkite per pusę perpjautų vyšninių pomidorų ir mocarelos griežinėlių. Apšlakstykite vištieną ir žuvį likusiu saldžiarūgščiu padažu. Salotas papuoškite sezamo sėklomis. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos