Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos su žuvies konservais
Rinkdamiesi salotoms žuvies konservus, rinkitės konservuotą tuną. Tunas turi daug baltymų - iki 26 %. Tunų konservai pradėti gaminti dar 1903 m. JAV. Prancūzai tuną vadina jūros veršiena. Iš konservų rinkitės tuno filė aliejuje arba savo sultyse, juose turi būti tik tunas, druska ir augalinis aliejus. Taip pat atkreipkite dėmesį į sugavimo vietą. Tarp Rusijos lentynose esančių tunų konservų daugiausia yra Tailando.
Žingsnis 1
Supjaustykite salotų ingredientus. Kiaušinius nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka. Pomidorus supjaustykite 0,5 x 0,5 cm dydžio kubeliais. Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas sluoksniais. Į gilią salotinę sudėkite tuną, aptepkite majonezu, tada sudėkite kiaušinius, tada sūrį ir aptepkite majonezu. Kitą sluoksnį sudėkite pomidorus, druską ir pipirus. Ant viršaus užtepkite majonezo tinklelį.
Kategorijos