Salotos su žuvies konservais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Salotos su žuvies konservais

Rinkdamiesi salotoms žuvies konservus, rinkitės konservuotą tuną. Tunas turi daug baltymų - iki 26 %. Tunų konservai pradėti gaminti dar 1903 m. JAV. Prancūzai tuną vadina jūros veršiena. Iš konservų rinkitės tuno filė aliejuje arba savo sultyse, juose turi būti tik tunas, druska ir augalinis aliejus. Taip pat atkreipkite dėmesį į sugavimo vietą. Tarp Rusijos lentynose esančių tunų konservų daugiausia yra Tailando.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.64/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su žuvies konservais Žingsnis 1
Supjaustykite salotų ingredientus. Kiaušinius nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka. Pomidorus supjaustykite 0,5 x 0,5 cm dydžio kubeliais. Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Salotos su žuvies konservais Žingsnis 2
Sudėkite salotas sluoksniais. Į gilią salotinę sudėkite tuną, aptepkite majonezu, tada sudėkite kiaušinius, tada sūrį ir aptepkite majonezu. Kitą sluoksnį sudėkite pomidorus, druską ir pipirus. Ant viršaus užtepkite majonezo tinklelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos