Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos su žuvies konservais
Tai greitos, lengvos ir labai skanios konservuotos žuvies salotos su kopūstais ir kukurūzais. Jas galite pasigaminti tiesiog per kelias minutes. Ruošiant naudokite jaunus baltuosius kopūstus, Pekino kopūstus arba aisbergo salotas. Salotas galite drąsiai valgyti po pietų ir visai nesijaudinti dėl savo figūros. Žinoma, nepersistenkite, nes salotos gardinamos majonezu. Tačiau net ir čia galite rasti išeitį - pavyzdžiui, majonezą pakeiskite natūraliu jogurtu arba alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 1
Kiaušinius išvirkite kietai. Į nedidelį puodą įpilkite šalto vandens ir įmeskite kiaušinius. Virkite 10 minučių, tada kiaušinius nusausinkite ir atvėsinkite. Nulupkite lukštus ir supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 2
Sudėkite tuno, kopūstų ir kukurūzų salotas. Į salotinę sudėkite žuvį, kopūstus, kiaušinius, vyšninius pomidorus, kukurūzus ir kalendras. Pasūdykite, apšlakstykite majonezu ir išmaišykite.
Kategorijos