Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos su žuvies konservais be bulvių
Iš tuno, pomidorų, kukurūzų ir saldžiosios paprikos paruoštos salotos džiugina šviežumu, sultingumu ir maloniu traškumu. Jose yra neįtikėtinai daug vitaminų. Raudonosios paprikos yra antioksidantų kiekio rekordininkės. Pomidoruose yra širdies ir kraujagyslių sistemai naudingų elementų. Jie yra svarbus likopeno, kuris lėtina organizmo senėjimą, šaltinis.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Išspauskite 2 valgomuosius šaukštus citrinos sulčių, supilkite aliejų, įberkite druskos ir pipirų. Stipriai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Supjaustykite produktus ir sudėkite juos į salotinę. Stambiai suplėšykite salotų lapus. Pomidorus supjaustykite stambiais gabalėliais, papriką - vidutinio dydžio gabalėliais. Česnaką išspauskite per presą. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais. Susmulkinkite prieskonines žoleles. Supilkite padažą ir išmaišykite.
Kategorijos