Salotos su žuvies konservais, grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos su žuvies konservais, grybais ir sūriu

Šios salotos yra labai paprastos ir greitos, tačiau kartu neįprastos dėl žuvies konservų ir grybų. Tokie skirtingi ingredientai puikiai dera tarpusavyje ir virsta melodingu skonių ir aromatų orkestru. Atkreipkite dėmesį, kad žuvis labai naudinga organizmui, nes joje gausu polinesočiųjų riebalų rūgščių. Todėl iš jos verta dažniau ruošti įvairias salotas ir patiekalus. Salotoms rinkitės bet kokią konservuotą žuvį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su žuvies konservais, grybais ir sūriu Žingsnis 1
Paruoškite maisto produktus salotoms. Pastatykite keptuvę ant ugnies, supilkite aliejų, įkaitinkite ir sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Kepkite apie 10 minučių, tada pasūdykite. Iškeptus grybus perkelkite į lėkštę. Toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė grybai, apie 5 min. pakepinkite morkas ir svogūnus. Pagardinkite druska ir nukelkite nuo ugnies. Išvirkite kietai virtus kiaušinius. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos su žuvies konservais, grybais ir sūriu Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į plokščią platų lėkštę sluoksniais sudėkite žuvį, grybus, morkas, svogūnus ir kiaušinius. Kiekvieną sluoksnį gausiai aptepkite majonezu. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos