Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos su žuvies konservais, grybais ir sūriu
Šios salotos yra labai paprastos ir greitos, tačiau kartu neįprastos dėl žuvies konservų ir grybų. Tokie skirtingi ingredientai puikiai dera tarpusavyje ir virsta melodingu skonių ir aromatų orkestru. Atkreipkite dėmesį, kad žuvis labai naudinga organizmui, nes joje gausu polinesočiųjų riebalų rūgščių. Todėl iš jos verta dažniau ruošti įvairias salotas ir patiekalus. Salotoms rinkitės bet kokią konservuotą žuvį.
Žingsnis 1
Paruoškite maisto produktus salotoms. Pastatykite keptuvę ant ugnies, supilkite aliejų, įkaitinkite ir sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Kepkite apie 10 minučių, tada pasūdykite. Iškeptus grybus perkelkite į lėkštę. Toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė grybai, apie 5 min. pakepinkite morkas ir svogūnus. Pagardinkite druska ir nukelkite nuo ugnies. Išvirkite kietai virtus kiaušinius. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į plokščią platų lėkštę sluoksniais sudėkite žuvį, grybus, morkas, svogūnus ir kiaušinius. Kiekvieną sluoksnį gausiai aptepkite majonezu. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio.
Kategorijos