Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos su žuvies konservais ir kiaušiniais
Salotos su žuvies konservais ir kiaušiniais - tai patiekalas mėgstantiems kulinarinius eksperimentus. Produktų sudėtį galima be galo keisti ir papildyti. Paimkite sairos, rausvosios lašišos, skumbrės ar silkės, o gal net derinkite kelias rūšis. Šiandien naudokite rusišką sūrį, o rytoj - parmezaną. Pridėkite žolelių, bulvių ar alyvuogių, o vietoj majonezo - graikiško jogurto. Tik virėjo fantazija gali apriboti kulinarinio kūrybiškumo ribas.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus salotoms formuoti. Kiaušinių baltymus ir trynius suberkite į skirtingus indus. Sūrį susmulkinkite vidutinio dydžio tarka. Susmulkinkite rausvąją lašišą, jei reikia, išimkite kaulus.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas su rausvąja lašiša. Plokščios lėkštės dugną patepkite majonezu, išdėliokite pusės žuvies sluoksnį, tada patepkite majonezu ir išdėliokite pusę sūrio bei baltymus. Aptepkite nedideliu kiekiu majonezo, paskleiskite likusią rausvąją lašišą, dar kartą aptepkite majonezo padažu, išdėliokite sūrio drožles ir baltymus. Ant viršaus užtepkite majonezo ir pabarstykite tarkuotais kiaušinių tryniais.
Kategorijos