Salotos su žuvies konservais ir marinuotais agurkais
Marinuoti agurkai - tai naminiai marinuoti agurkai, kurie savo sodriu skoniu gali papuošti bet kokį patiekalą. Tuo įsitikinsite, jei šio produkto įdėsite į tuno salotas. Rinkitės tuos konservus, ant kurių etiketės parašyta "geltonuodegis tunas". Tokioje skardinėje yra visas mėsos gabalas, o ne skaidulų dribsniai. Sudėtis visada turi būti paprasta - žuvis, druska, galbūt pridedant aliejaus. Marinuotus agurkus vartokite mažus arba vidutinio dydžio. Dideli turi kietą odelę ir dideles sėklas. Jos sugadins salotų skonį.
Supjaustykite produktus. Virtus kiaušinius ir marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Tuną padalykite į gabalėlius. Žaliuosius svogūnus supjaustykite plonais žiedais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Tuną sumaišykite su kiaušiniais, marinuotais agurkais ir žaliaisiais svogūnais. Apšlakstykite majonezu, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.