Salotos su žuvies konservais ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos su žuvies konservais ir marinuotais agurkais

Marinuoti agurkai - tai naminiai marinuoti agurkai, kurie savo sodriu skoniu gali papuošti bet kokį patiekalą. Tuo įsitikinsite, jei šio produkto įdėsite į tuno salotas. Rinkitės tuos konservus, ant kurių etiketės parašyta "geltonuodegis tunas". Tokioje skardinėje yra visas mėsos gabalas, o ne skaidulų dribsniai. Sudėtis visada turi būti paprasta - žuvis, druska, galbūt pridedant aliejaus. Marinuotus agurkus vartokite mažus arba vidutinio dydžio. Dideli turi kietą odelę ir dideles sėklas. Jos sugadins salotų skonį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su žuvies konservais ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Virtus kiaušinius ir marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Tuną padalykite į gabalėlius. Žaliuosius svogūnus supjaustykite plonais žiedais.

Žingsnis 2

Salotos su žuvies konservais ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Tuną sumaišykite su kiaušiniais, marinuotais agurkais ir žaliaisiais svogūnais. Apšlakstykite majonezu, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos