Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos su žuvies konservais ir marinuotais agurkais
Marinuoti agurkai - tai naminiai marinuoti agurkai, kurie savo sodriu skoniu gali papuošti bet kokį patiekalą. Tuo įsitikinsite, jei šio produkto įdėsite į tuno salotas. Rinkitės tuos konservus, ant kurių etiketės parašyta "geltonuodegis tunas". Tokioje skardinėje yra visas mėsos gabalas, o ne skaidulų dribsniai. Sudėtis visada turi būti paprasta - žuvis, druska, galbūt pridedant aliejaus. Marinuotus agurkus vartokite mažus arba vidutinio dydžio. Dideli turi kietą odelę ir dideles sėklas. Jos sugadins salotų skonį.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Virtus kiaušinius ir marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Tuną padalykite į gabalėlius. Žaliuosius svogūnus supjaustykite plonais žiedais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Tuną sumaišykite su kiaušiniais, marinuotais agurkais ir žaliaisiais svogūnais. Apšlakstykite majonezu, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.
Kategorijos