Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos su žuvies konservais ir marinuotais agurkais
Salotos su žuvies konservais ir marinuotais agurkais yra labai paprastos, tačiau nepaprastai skanios, švelnios ir maistingos. Jas galima paruošti iš bet kokių žuvies konservų: skumbrės, rausvosios lašišos, sardinės ar tuno. Ypač gražiai atrodys šios salotos, išdėstytos sluoksniais naudojant tešlos žiedą porcijomis arba ant bendros lėkštės, arba patiekiamos stiklinėse kremzlėse. Prieš patiekiant pagamintą patiekalą papuoškite petražolių lapeliais, vyšninių pomidorų puselėmis arba putpelių kiaušiniais.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Majonezą ir konservuotą sviestą sumaišykite šakute arba plaktuvu. Bulves, morkas ir kiaušinius sutarkuokite stambia tarka. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Žuvį sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Ant salotinės dugno pirmuoju sluoksniu sudėkite bulves, antruoju sluoksniu - saują, tada - marinuotus agurkus, morkas ir paskutiniuoju sluoksniu - kiaušinius. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezo padažu.
Kategorijos