Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su žuvies konservais ir skrebučiais
Salotos iš žuvies konservų yra labai paprastos ir beprotiškai maistingos pačios savaime, o jei į jas įmaišysite šiek tiek norimo skonio džiūvėsėlių, minkšto tarkuoto sūrio majonezo ir kiaušinių, gausite gana sotų greitai paruošiamą patiekalą. Jis labai pravers studentams, ruošiantis sesijai, ir, aišku, bus sveikesnis už greitai paruošiamus makaronus. Tai taip pat puiki išeitis, kai darbe spaudžia terminai ir tiesiog nėra laiko skirti maisto gaminimui.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite tarka. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite vištos kiaušinį. Iš žuvies konservų išimkite kaulus. Į gilų dubenį sudėkite džiūvėsėlius, sūrį, kiaušinį, žuvies konservus ir majonezą. Pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 2
Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 3
Salotos paruoštos patiekti ir valgyti.
Kategorijos