Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos su žuvies konservais ir sūriu
Salotos su žuvies konservais ir sūriu - šventinio meniu idėja. Naudokite kietąjį sūrį, pavyzdžiui, čederį, parmezaną arba rusišką sūrį. Rausvoji lašiša ir saira salotose bus puikus duetas. Rausvoji lašiša gerina odos ir plaukų būklę, normalizuoja medžiagų apykaitą ir lėtina senėjimo procesus. Saira teigiamai veikia širdies raumens funkciją ir gerina kraujagyslių tonusą. Jei norite, kad salotos pasirodytų dar sveikesnės, įsidėkite putpelių kiaušinių. Jie stiprina imunitetą, naudingi sergant mažakraujyste ir anemija.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Atskirai sutrinkite lašišą ir rausvąją lašišą. Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka, kiaušinių baltymus - vidutine, o trynius - smulkia tarka.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Salotinės dugną patepkite plonu majonezo sluoksniu ir išdėliokite produktus tokia tvarka: rausvoji lašiša, pusė sūrio drožlių, pusė baltymų, saira, likęs sūris ir baltymai. Po kiekvieno sluoksnio užtepkite majonezo tinklelį ir lengvai sutrinkite produktus. Viršų papuoškite tarkuotais tryniais.
Kategorijos