Salotos su žuvies konservais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Salotos su žuvies konservais ir sūriu

Salotos su žuvies konservais ir sūriu - šventinio meniu idėja. Naudokite kietąjį sūrį, pavyzdžiui, čederį, parmezaną arba rusišką sūrį. Rausvoji lašiša ir saira salotose bus puikus duetas. Rausvoji lašiša gerina odos ir plaukų būklę, normalizuoja medžiagų apykaitą ir lėtina senėjimo procesus. Saira teigiamai veikia širdies raumens funkciją ir gerina kraujagyslių tonusą. Jei norite, kad salotos pasirodytų dar sveikesnės, įsidėkite putpelių kiaušinių. Jie stiprina imunitetą, naudingi sergant mažakraujyste ir anemija.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
311 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su žuvies konservais ir sūriu Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Atskirai sutrinkite lašišą ir rausvąją lašišą. Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka, kiaušinių baltymus - vidutine, o trynius - smulkia tarka.

Žingsnis 2

Salotos su žuvies konservais ir sūriu Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Salotinės dugną patepkite plonu majonezo sluoksniu ir išdėliokite produktus tokia tvarka: rausvoji lašiša, pusė sūrio drožlių, pusė baltymų, saira, likęs sūris ir baltymai. Po kiekvieno sluoksnio užtepkite majonezo tinklelį ir lengvai sutrinkite produktus. Viršų papuoškite tarkuotais tryniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos