Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos su žuvies konservais ir sviestu
Žuvies salotos yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas. Retai kada šventinis stalas būna be šio sveiko užkandžio. Paprastai žuvies salotos ruošiamos iš žuvies konservų, o tai supaprastina paruošimo procesą ir sutrumpina virtuvėje praleidžiamą laiką. Kartu su sviestu ir sultingu žaliuoju obuoliu salotos dėl neįprasto malonaus poskonio tikrai įsimins net išrankiausiam svečiui.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Sudėkite žuvį į dubenį ir sutrinkite ją šakute. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, iš obuolio pašalinkite šerdį ir taip pat ją sutarkuokite.
Žingsnis 2
Pradėkite dėlioti sluoksnius. Paimkite plokščią lėkštę, ant jos išdėliokite tarkuotus baltymus (šiek tiek pasūdytus), žuvį ir ištepkite majonezo tinkleliu. Trečiuoju sluoksniu sudėkite svogūną, tada pabarstykite sūriu, tarkuotu obuoliu ir vėl užtepkite majonezo tinklelį.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Ant obuolių storu sluoksniu užtepkite šaldyto sviesto ir lengvai sutrinkite šaukštu. Aptepkite dar šiek tiek majonezo ir pabarstykite salotas tarkuotu kiaušinio tryniu.
Kategorijos