Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su žuvies konservais, kiaušiniais ir šviežiais agurkais
Jei labai mėgstate žuvį ir norite paįvairinti savo žuvies salotas, šis receptas kaip tik jums. Šiose salotose naudojami švieži svogūnai ir agurkai. Šie produktai išryškins žuvies skonį ir suteiks žuvies salotoms ryškumo bei gaivumo. Salotoms naudodami sultingesnes žuvų rūšis, gausite įdomų ir ryškų derinį, o salotų sotumas nesumažės. Išbandykite ir jūsų stalas visada bus įvairus. O jūsų svečiai noriai ateis pas jus laukdami naujovių.
Žingsnis 1
Kiaušinius atvėsinkite ir nulupkite nuo lukštų. Vieną trynį palikite, o likusius kiaušinius supjaustykite nedideliais kvadratėliais. Agurką supjaustykite griežinėliais, o svogūną - pusžiedžiais. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite žuvį, kiaušinius, agurkus, svogūnus. Įpilkite majonezo ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Pagal poreikį įberkite druskos ir pipirų. Vėl sumaišykite.
Žingsnis 4
Patiekite papuošę ant viršaus tarkuotu kiaušinio tryniu.
Kategorijos