Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos su žuvies konservais, kiaušiniais ir svogūnais
Žuvies salotos yra vitaminų ir naudingų elementų šaltinis. Rudens ir žiemos laikotarpiais žuvį ypač rekomenduojama kuo dažniau įtraukti į mitybos racioną. Salotų su kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais receptas yra minimaliai kaloringas ir tiks net tiems, kurie stebi figūrą. Be to, patiekalui paruošti prireiks vos kelių minučių.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Virtus kiaušinius sutarkuokite vidutine tarka. Atidarykite sairos skardinę ir turinį perkelkite į lėkštę. Žuvį sutrinkite šakute iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Paimkite kepimo žiedą ir padėkite jį ant plokščio indo. Pirmuoju sluoksniu sudėkite žuvį, tada užtepkite majonezo tinklelį. Kiaušinius lengvai pasūdykite ir paskleiskite žiedo viduje. Užtepkite majonezo tinklelį ir ant viršaus pabarstykite salotas žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos