Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos su žuvies konservais, kiaušiniu ir agurku
Iš žuvies konservų galima pagaminti labai skanių ir greitai paruošiamų salotų su kiaušiniu ir agurku. Patiekalui galite naudoti rausvosios lašišos, tuno, skumbrės arba sairos konservus. Konservuose vertingi žuvų taukai praktiškai nepraranda savo naudingųjų savybių. Taigi tokias salotas galite ruošti reguliariai. O kad užkandis gražiai atrodytų ant stalo, serviravimui naudokite kulinarinį žiedą. Tai specialus įrankis, kurio pagalba salotoms galima suteikti bet kokią formą: apvalią, kvadratinę, širdelės ar net gėlės formą.
Žingsnis 1
Pasirūpinkite kiaušiniais ir konservuotais maisto produktais. Kiaušinius virkite verdančiame vandenyje ant vidutinės ugnies 10 minučių. Nusunkite vandenį, kiaušinius 5 minutėms įdėkite į dubenį su šaltu vandeniu. Tada nulupkite nuo lukšto, sutarkuokite ant vidutinio storio tarkos. Konservuotus kiaušinius sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų su žuvies konservais, kiaušiniais ir agurkais. Dėkite į plačią plokščią lėkštę pakaitomis: žuvis, agurkai, kiaušiniai. Daržoves šiek tiek pasūdykite. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Ant salotų gausiai pabarstykite žaliųjų svogūnų.
Kategorijos