Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos su žuvies konservais, kiaušiniu ir sūriu
Salotos su žuvies konservais, kiaušiniais ir sūriu yra greitas ir paprastas maistingo patiekalo variantas, bet ne kasdien. Konservuotoje žuvyje gausu baltymų ir išlieka vitaminų, kurie būtini normaliai organizmo veiklai. Tačiau į žuvies konservus pridėjus aliejaus ir kitų konservantų, padidėja jų kaloringumas ir organizme susilaiko skysčiai. Todėl neturėtumėte piktnaudžiauti konservuotu maistu. Šventiniam stalui papuošti užtenka vienų žuvies salotų.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Baltymus sutarkuokite vidutine tarka, trynius - smulkia tarka, sūrį - stambia tarka. Konservuotą rausvąją lašišą ir sairą sutrinkite šakute atskirai vieną nuo kito. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Patiekite patiekalą. Salotinės dugną ištepkite majonezu. Pirmuoju sluoksniu sudėkite pusę griežinėliais supjaustyto svogūno. Ant viršaus sudėkite rausvąją lašišą. Kiti sluoksniai: pusė sūrio ir baltymų, svogūnai, saira, likęs sūris ir baltymai. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Ant salotų viršaus pabarstykite tarkuotų trynių.
Kategorijos