Salotos su žuvies konservais. Klasikinis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos su žuvies konservais. Klasikinis receptas

Žuvies konservai puikiai dera su daugeliu salotų ingredientų. Žuvies derinys su daržovėmis: bulvėmis, svogūnais, morkomis ir burokėliais laikomas klasikiniu. Tradiciškai padažui naudojamas majonezas, sveikesnis variantas - padažas, kurio pagrindą sudaro augalinis aliejus su Dižono garstyčiomis. Galite vartoti bet kokius žuvies konservus, pavyzdžiui, šprotus. Paimkite skardinę su užrašu "137" - tai Baltijos šprotai, kurie laikomi skaniausiais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su žuvies konservais. Klasikinis receptas Žingsnis 1
Pasirūpinkite daržovėmis. Virtas bulves, burokėlius ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Svogūnus smulkiai supjaustykite, o česnakus išspauskite per presą.

Žingsnis 2

Salotos su žuvies konservais. Klasikinis receptas Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Mikserio dubenyje sumaišykite sojų padažą, Dižono garstyčias, obuolių sidro actą, alyvuogių aliejų ir česnaką. Gerai suplakite.

Žingsnis 3

Salotos su žuvies konservais. Klasikinis receptas Žingsnis 3
Sujunkite pagrindus. Į gilų salotinį dubenį sudėkite supjaustytas daržoves, sudėkite šprotus, supilkite padažą, atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos