Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos su žuvies konservais, kukurūzais ir kiaušiniais
Žuvies salotos su kukurūzais ir kiaušiniais yra labai skanus ir maistingas patiekalas, kurį paruošti užtrunka ne ilgiau kaip pusvalandį. Visi ingredientai tarpusavyje dera labai harmoningai, sukurdami vientisą skonio balansą. Beje, patiekalui skirtų daržovių nereikia virti, pakanka jas paprasčiausiai apkepti: taip gerokai sutrumpės gaminimo laikas. Kad salotos būtų ne tokios aštrios, pagal skonį sumažinkite svogūnų ir česnakų kiekį.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti patiekalą. Į keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų, pastatykite ant ugnies ir palaukite, kol įkais. Tuo pat metu supjaustykite svogūną mažais kubeliais. Siųskite daržovę į keptuvę ir kepkite, kol ji bus pusiau paruošta. Po to į svogūnus sudėkite morkas, pakepinkite ingredientus, kol suminkštės, ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į gilų dubenį sudėkite žuvį, kiaušinius, svogūnus ir morkas. Į tą patį dubenį sudėkite konservuotus kukurūzus, prieš tai pašalinę skystį. Paruoštas salotas kruopščiai išmaišykite. Galiausiai patiekalą pagardinkite majonezu ir česnaku, pagal skonį pasūdykite ir dar kartą išmaišykite.
Kategorijos