Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos su žuvies konservais, kukurūzais ir paprikomis
Žuvies salotos yra puiki alternatyva mėsos salotoms. Jos labai sveikos, nes žuvyje yra daug vertingų medžiagų. Be to, toks patiekalas gali pasigirti puikiu skoniu ir leidžia eksperimentuoti su įvairiais produktų deriniais. Salotoms galite naudoti bet kokią žuvį, svarbiausia - be smulkių kaulų. Skanios, lengvos ir originalios salotos su konservuota žuvimi ir kukurūzais gaunasi skanios, lengvos ir originalios.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Nusausinkite skystį iš žuvies konservų, išimkite kaulus ir šakute sutrinkite žuvį. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Papriką supjaustykite mažais gabalėliais. Iš kukurūzų nusausinkite skystį.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite visus ingredientus: žuvies konservus, morkas, paprikas, svogūnus ir česnakus. Į likusius produktus sudėkite kukurūzus. Pasūdykite ir užtepkite majonezo. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos