Salotos su žuvies konservais, kukurūzais ir paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos su žuvies konservais, kukurūzais ir paprikomis

Žuvies salotos yra puiki alternatyva mėsos salotoms. Jos labai sveikos, nes žuvyje yra daug vertingų medžiagų. Be to, toks patiekalas gali pasigirti puikiu skoniu ir leidžia eksperimentuoti su įvairiais produktų deriniais. Salotoms galite naudoti bet kokią žuvį, svarbiausia - be smulkių kaulų. Skanios, lengvos ir originalios salotos su konservuota žuvimi ir kukurūzais gaunasi skanios, lengvos ir originalios.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su žuvies konservais, kukurūzais ir paprikomis Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Nusausinkite skystį iš žuvies konservų, išimkite kaulus ir šakute sutrinkite žuvį. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Papriką supjaustykite mažais gabalėliais. Iš kukurūzų nusausinkite skystį.

Žingsnis 2

Salotos su žuvies konservais, kukurūzais ir paprikomis Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite visus ingredientus: žuvies konservus, morkas, paprikas, svogūnus ir česnakus. Į likusius produktus sudėkite kukurūzus. Pasūdykite ir užtepkite majonezo. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos