Salotos su žuvies konservais, svogūnais ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Salotos su žuvies konservais, svogūnais ir bulvėmis

Salotos su konservuota žuvimi, svogūnais ir bulvėmis atrodo pergalingai, o joms paruošti reikia ne daugiau kaip pusvalandžio. Kad svogūnai būtų kvapnūs, bet ne kartūs, juos reikia užpilti verdančiu vandeniu ir palikti kelioms minutėms - taip jie išliks traškūs. Bulves ir morkas galima kepti orkaitėje arba virti mikrobangų krosnelėje - tai trunka perpus trumpiau nei įprastas gaminimas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su žuvies konservais, svogūnais ir bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Susmulkinkite sardines, jei reikia, išimkite kaulus. Bulves, morkas ir kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, atskirkite į pluoštus, 1 minutę užpilkite verdančiu vandeniu, nusausinkite, svogūnus nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.

Žingsnis 2

Salotos su žuvies konservais, svogūnais ir bulvėmis Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sumaišykite sardines su svogūnais ir sudėkite pirmąjį sluoksnį ant salotinės dugno, aptepkite padažu. Antruoju sluoksniu sudėkite bulves, pabarstykite druska, pipirais ir aptepkite majonezo padažu. Tada sudėkite kiaušinius, įberkite druskos, pipirų ir majonezo. Paskutiniu sluoksniu paskleiskite morkas ir patepkite jas likusiu majonezu. Palikite salotas 10 min. pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos