Salotos su žuvies konservais, žirneliais ir raudonaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos su žuvies konservais, žirneliais ir raudonaisiais svogūnais

Salotos su konservuota žuvimi ir žirneliais yra labai maistingos ir gali suteikti organizmui daug naudos. Konservuoti žirneliai pagerina virškinamojo trakto veiklą, nes juose gausu maistinių skaidulų, kurios būtinos aktyviam žarnyno darbui. Taip pat neseniai nustatyta, kad žirniuose yra polifenolių, kurie gali sumažinti vėžio riziką. Prieš pirkdami konservuotą maistą, atidžiai pažiūrėkite į sudėtį - jame turėtų būti tik žirniai, vanduo, druska ir cukrus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su žuvies konservais, žirneliais ir raudonaisiais svogūnais Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir 10 minučių užpilkite šaltu vandeniu, tada išspauskite. Kiaušinius susmulkinkite kiaušinių pjaustykle. Papriką supjaustykite 1 cm storio kubeliais. Išimkite skumbrės filė nuo kaulų ir sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Salotos su žuvies konservais, žirneliais ir raudonaisiais svogūnais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite kiaušinius, žuvį, paprikas ir svogūnus. Sudėkite konservuotus žirnelius. Pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite. Apšlakstykite salotas majonezu ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos