Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos su žuvies konservais, žirneliais ir raudonaisiais svogūnais
Salotos su konservuota žuvimi ir žirneliais yra labai maistingos ir gali suteikti organizmui daug naudos. Konservuoti žirneliai pagerina virškinamojo trakto veiklą, nes juose gausu maistinių skaidulų, kurios būtinos aktyviam žarnyno darbui. Taip pat neseniai nustatyta, kad žirniuose yra polifenolių, kurie gali sumažinti vėžio riziką. Prieš pirkdami konservuotą maistą, atidžiai pažiūrėkite į sudėtį - jame turėtų būti tik žirniai, vanduo, druska ir cukrus.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir 10 minučių užpilkite šaltu vandeniu, tada išspauskite. Kiaušinius susmulkinkite kiaušinių pjaustykle. Papriką supjaustykite 1 cm storio kubeliais. Išimkite skumbrės filė nuo kaulų ir sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite kiaušinius, žuvį, paprikas ir svogūnus. Sudėkite konservuotus žirnelius. Pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite. Apšlakstykite salotas majonezu ir patiekite.
Kategorijos