Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos su žuvies konservų sluoksniais
Salotos sluoksniais buvo išrastos beveik tuo pačiu metu kaip ir įprastos salotos. Šis būdas leidžia matyti kiekvieną ingredientų sluoksnį, pajusti juos atskirai ir vizualiai mėgautis salotų išvaizda. Salotos patiekiamos atšaldytos, kad ilgiau išliktų jų išvaizda ir maistas būtų šviežias. Šiais laikais salotos paruošiamos greitai ir be vargo, o jų serviravimas, pasitelkus beribę fantaziją, gali tapti stalo puošmena.
Žingsnis 1
Išvirkite salotoms skirtus ingredientus. Į didelį puodą supilkite vandenį, įberkite druskos ir pastatykite ant ugnies. Kai vanduo užvirs, sudėkite bulves. Virkite 10-15 minučių, kol bulvės suminkštės. Bulves nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka. Kietai virtus kiaušinius virkite 8-10 minučių. Nulupkite kietai virtus kiaušinius nuo lukštų ir atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus sutarkuokite smulkia tarka, o trynius sutarkuokite atskirai.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotines kaip pirmą sluoksnį sudėkite tarkuotas bulves, pasūdykite. Ant viršaus užtepkite 1/3 majonezo. Tada išdėliokite tolygų tuno sluoksnį. Ant tuno sudėkite baltymus ir tolygiai aptepkite majonezu. Uždėkite krabų lazdeles ir lengvai aptepkite majonezu. Ant viršaus užbarstykite sūrio, tada kiaušinio trynį. Salotas pabaigai pabarstykite žaliųjų svogūnų sluoksniu.
Kategorijos