Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su žuvies padažu, krevetėmis ir greipfrutais
Šios egzotiškos ir mažai kalorijų turinčios salotos nustebins greipfrutų ir krevečių skonio deriniu žuvies padaže. Greitai paruošiamos salotos tinka kaip šventinio stalo užkandis. Greipfrutai pasižymi savybėmis, gerinančiomis žmogaus širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą, lėtina ląstelių senėjimo procesą. Tačiau taip pat nepamirškite krevečių naudos šiame patiekale. Salotos su krevetėmis ir greipfrutais bus vitaminų bomba jūsų imuninei sistemai.
Žingsnis 1
Padalykite greipfrutą į skilteles ir nulupkite plėves.
Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite aisbergo salotas.
Žingsnis 3
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę, o jei pomidorai dideli, perpjaukite į ketvirčius.
Žingsnis 4
Sausoje keptuvėje pakepinkite žemės riešutus, kol jie įgaus švelnų aromatą.
Žingsnis 5
Dubenyje sumaišykite žuvies padažą, balzaminį actą, alyvuogių aliejų ir ketvirtadalio laimo sultis.
Žingsnis 6
Jei krevetės nebuvo iš anksto išvirtos, 2 minutes pavirkite jas pasūdytame vandenyje ir leiskite atvėsti. Sudėkite visus ingredientus į dubenį, užpilkite padažu ir gerai išmaišykite.
Kategorijos