Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su žuvies padažu, krevetėmis ir imbieru
Krevetės yra mėgstamiausias daugelio Azijos žinovų patiekalas. Ten, kur didžiąją dalį maisto produktų tenka gauti iš jūros, žmonės nelaiko krevečių egzotika, kaip, pavyzdžiui, Sibire. Tuo tarpu tai vertingas baltymas, kuris yra tikras mineralų lobynas. Krevetėse yra folio rūgšties, B grupės vitaminų, jose yra daug jodo, todėl jas galima įtraukti į vaikų mitybą nuo 5 metų amžiaus, jos didina lytinį potraukį, yra nepakeičiamas produktas sportininkams, norintiems turėti stiprius raumenis ir greitą medžiagų apykaitą.
Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite aisbergo salotas.
Žingsnis 2
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę, o jei pomidorai dideli, perpjaukite į ketvirčius.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite imbierą
Žingsnis 4
Sausoje keptuvėje pakepinkite žemės riešutus, kol jie įgaus švelnų aromatą.
Žingsnis 5
Dubenyje sumaišykite žuvies padažą, balzaminį actą, alyvuogių aliejų ir ketvirtadalio laimo sultis.
Žingsnis 6
Sudėkite visus ingredientus į dubenį, užpilkite padažu ir gerai išmaišykite.
Kategorijos