Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos su žuvies piršteliais
Žuvies piršteliai gaminami iš maltos filė, apvoliotos džiūvėsėliuose. Jie skanūs, maistingi ir greitai paruošiami. Kalorijų tokiame jūros produkte nedaug, bet maistingumo požiūriu - daug. Riebalų, mikroelementų ir vitaminų sudėtis yra gana tinkama sveikos ir tinkamos mitybos besilaikantiems žmonėms. Ypač jei juos patiekite su lengvomis ir pikantiškomis pomidorų ir saldžiųjų paprikų salotomis, paskanintomis česnakų ir majonezo padažu. Tai puikus patiekalas lengviems pietums ar vakarienei.
Žingsnis 1
Iškepkite žuvies pirštelius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite žuvies pirštelius ant vidutinės ugnies po 4 minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite pomidorus į salotinę su saldžiųjų paprikų, druskos ir pipirų mišiniu. Sumaišykite majonezą ir česnaką, supilkite padažą į salotas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos