Salotos su žuvies piršteliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos su žuvies piršteliais

Žuvies piršteliai gaminami iš maltos filė, apvoliotos džiūvėsėliuose. Jie skanūs, maistingi ir greitai paruošiami. Kalorijų tokiame jūros produkte nedaug, bet maistingumo požiūriu - daug. Riebalų, mikroelementų ir vitaminų sudėtis yra gana tinkama sveikos ir tinkamos mitybos besilaikantiems žmonėms. Ypač jei juos patiekite su lengvomis ir pikantiškomis pomidorų ir saldžiųjų paprikų salotomis, paskanintomis česnakų ir majonezo padažu. Tai puikus patiekalas lengviems pietums ar vakarienei.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su žuvies piršteliais Žingsnis 1
Iškepkite žuvies pirštelius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite žuvies pirštelius ant vidutinės ugnies po 4 minutes iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Salotos su žuvies piršteliais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite pomidorus į salotinę su saldžiųjų paprikų, druskos ir pipirų mišiniu. Sumaišykite majonezą ir česnaką, supilkite padažą į salotas ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos