Salotos "Švelnumas" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Salotos "Švelnumas"

Klasikinės salotos "Tenderness" su vištiena ir sūriu, išdėstytos sluoksniais, paruoštos specialiai šventiniam stalui. Bulgariški pipirai ant sūrio sluoksnio suteiks ryškių spalvų. Salotoms ir patiekalams su šviežiomis paprikomis imkite daržoves su keturiomis kameromis, jos saldesnės nei paprikos su trimis. Be to, paprikos su keturiais skyriais yra švelnesnės. Kita vertus, "trejetukai" yra rūgštesni ir kietesni, todėl jie labiau tinka konservavimui, troškiniams ir kitiems patiekalams, kuriuos reikia termiškai apdoroti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Agurką sutarkuokite stambia tarka. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite kietai virtus kiaušinius. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Papriką supjaustykite žiedais.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Didelio dubens dugne pasūdykite filė gabalėlius ir ant viršaus užberkite tarkuoto agurko. Agurkų sluoksnį patepkite majonezu ir sudėkite svogūnus. Ant svogūnų sudėkite kiaušinius ir sluoksnį aptepkite majonezu. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir papuoškite paprikos griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos