Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos "Švelnumas"
Klasikinės salotos "Tenderness" su vištiena ir sūriu, išdėstytos sluoksniais, paruoštos specialiai šventiniam stalui. Bulgariški pipirai ant sūrio sluoksnio suteiks ryškių spalvų. Salotoms ir patiekalams su šviežiomis paprikomis imkite daržoves su keturiomis kameromis, jos saldesnės nei paprikos su trimis. Be to, paprikos su keturiais skyriais yra švelnesnės. Kita vertus, "trejetukai" yra rūgštesni ir kietesni, todėl jie labiau tinka konservavimui, troškiniams ir kitiems patiekalams, kuriuos reikia termiškai apdoroti.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Agurką sutarkuokite stambia tarka. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite kietai virtus kiaušinius. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Papriką supjaustykite žiedais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Didelio dubens dugne pasūdykite filė gabalėlius ir ant viršaus užberkite tarkuoto agurko. Agurkų sluoksnį patepkite majonezu ir sudėkite svogūnus. Ant svogūnų sudėkite kiaušinius ir sluoksnį aptepkite majonezu. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir papuoškite paprikos griežinėliais.
Kategorijos