Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos "Švelnumas" klasikinės
"Švelnumas" - tai ne vienas patiekalas, o visa salotų ruošimo kryptis. Jas kuriant naudojamos skirtingos technologijos ir produktų rinkiniai. Išoriškai jos taip pat labai skiriasi viena nuo kitos. Jas vienija švelnus ir neįkyrus skonis. Sluoksniai, kuriais sudėtos salotos, nėra sutankinti. Tai būtina, kad patiekalas išliktų erdvus. Klasikinis salotų "Tenderness" receptas sujungia pagrindinius komponentus, įskaitant vištienos filė, kiaušinius ir svogūnus. Tai puikus pasirinkimas tiek šventėms, tiek darbo dienoms.
Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Vieną svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Pabarstykite cukrumi, druska ir pipirais. Nedideliame puode sumaišykite aliejų, vandenį ir actą. Suberkite raudonėlio žirnelius pipirus ir lauro lapą. Įjunkite ugnį ir užvirinkite. Šiuo marinatu užpilkite svogūnus ir palikite bent 30 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite vištienos filė. Antrąjį svogūną, saliero šaknį ir morką supjaustykite stambiais gabalėliais. Nuleiskite juos į verdantį vandenį. Nugriebkite susidariusias putas. Įdėkite lauro lapą, pipirų žirnelius. Druska. Virkite, kol suminkštės, ant silpnos ugnies. Tai užtruks apie 20 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite maistą. Atvėsusią mėsą supjaustykite mažais gabalėliais. Įpilkite 2 šaukštus majonezo ir gerai išmaišykite. Kiaušinius sutarkuokite tarka. Į juos įpilkite 2 valgomuosius šaukštus majonezo ir išmaišykite. Nusausinkite marinatą nuo svogūnų, išspauskite skystį. Atskirkite mėsą, kiaušinius ir svogūnus į 2 dalis. Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 4
Suformuokite salotas. Jas išdėliokite tokiais sluoksniais: vištiena, marinuoti svogūnai, majonezo tinkleliai, kiaušiniai, tarkuotas sūris. Tada pakartokite: vištiena, svogūnai su majonezo tinkleliais, kiaušiniai. Salotas uždenkite maistine plėvele ir valandai padėkite į šaldytuvą. Pabarstykite salotas tarkuotu sūriu ir patiekite paruoštą patiekalą.
Kategorijos