Salotos "Švelnumas" sluoksniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Švelnumas" sluoksniais

Paimkite vištienos krūtinėlės filė kaip pagrindą sluoksniuotoms salotoms "Švelnumas". Mėsą geriausia imti atšaldytą. Kokybiškas produktas yra šviesiai rausvos spalvos, jo paviršius sausas, be mėlynių, o kvapas šviežias. Spaudžiant paviršių, įdubimas greitai atsistato. Imkite žalius obuolius, jie turi daugiau antioksidantų. Sūris turėtų būti kietųjų veislių, nes iš jų lengviau išgauti elegantiškas drožles.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" sluoksniais Žingsnis 1
Supjaustykite sluoksniuotos tešlos salotoms skirtus ingredientus. Vištienos filė supjaustykite maždaug 1 cm dydžio kubeliais. Sutarkuokite kiaušinius, marinuotus agurkus ir sūrį. Obuolį supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" sluoksniais Žingsnis 2
Sudėkite sluoksniuotas salotas. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Pirmiausia į kreminę masę dėkite filė, ant viršaus - obuolių sluoksnį, ant viršaus - sūrį, tada - kiaušinių sluoksnį, toliau - ananasų kubelius ir ant viršaus - agurkus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos