Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" sluoksniais
Paimkite vištienos krūtinėlės filė kaip pagrindą sluoksniuotoms salotoms "Švelnumas". Mėsą geriausia imti atšaldytą. Kokybiškas produktas yra šviesiai rausvos spalvos, jo paviršius sausas, be mėlynių, o kvapas šviežias. Spaudžiant paviršių, įdubimas greitai atsistato. Imkite žalius obuolius, jie turi daugiau antioksidantų. Sūris turėtų būti kietųjų veislių, nes iš jų lengviau išgauti elegantiškas drožles.
Žingsnis 1
Supjaustykite sluoksniuotos tešlos salotoms skirtus ingredientus. Vištienos filė supjaustykite maždaug 1 cm dydžio kubeliais. Sutarkuokite kiaušinius, marinuotus agurkus ir sūrį. Obuolį supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite sluoksniuotas salotas. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Pirmiausia į kreminę masę dėkite filė, ant viršaus - obuolių sluoksnį, ant viršaus - sūrį, tada - kiaušinių sluoksnį, toliau - ananasų kubelius ir ant viršaus - agurkus.
Kategorijos