Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" su ananasais
Salotos "Švelnumas" su ananasais - saldžių natų užkandžių mėgėjams. Česnakas patiekalui suteiks pikantiškumo. Rinkdamiesi konservuotus ananasus atkreipkite dėmesį į tai, ar skardinė nepažeista, ar ant jos nėra rūdžių ar išsipūtimo, ar jos turinys neišsipūtęs. Tada šiek tiek pakratykite stiklainį, kad pamatytumėte, kiek pilnas yra vaisius. Tinkamas ananasų ir sirupo santykis yra 50/50, sirupas turi visiškai padengti vaisius.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Česnaką pertrinkite per presą. Sumaišykite grietinę ir majonezą, sudėkite česnaką ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Supjaustykite salotų ingredientus. Smulkiai supjaustykite vištieną. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Perpjaukite ananasų rutuliukus per pusę. Jei stiklainyje esantys ananasai jau supjaustyti griežinėliais, palikite juos taip, kaip yra.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Salotas išdėliokite lėkštėje naudodami kepimo žiedą. Pirmasis sluoksnis - vištiena, ją papipirinkite ir aptepkite padažu. Toliau - marinuoti svogūnai su nedideliu kiekiu padažo. Trečias sluoksnis - tarkuotas sūris ir likęs padažas. Ant salotų viršaus išdėliokite ananasų griežinėlius ir nuimkite žiedą. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos