Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Švelnumas" su bulvėmis
Labai skanios ir paprastos salotos "Švelnumas" su bulvėmis, be abejo, gali papuošti šventinį stalą. Skanios salotos iš paprasčiausių produktų nereikalauja daug laiko, bet suteiks neįtikėtiną malonumą. Svogūnus šioms salotoms geriau naudoti marinuotus. Tai suteiks patiekalui pikantiškumo. O dėl marinuotų agurkų salotos gausis maloniai rūgščios.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Svogūnus sudėkite į atskirą dubenį, įberkite 1 šaukštelį druskos, 1 šaukštelį cukraus ir 1 šaukštą acto, užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite marinuotis 15 minučių. Vištienos filė supjaustykite kubeliais. Bulves ir lydytą sūrį sutarkuokite stambia tarka. Marinuotus agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Kiaušinius sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Bulves sudėkite į serviravimo dubenį. Padarykite majonezo tinklelį. Nusausinkite skystį nuo svogūno ir sudėkite jį kaip antrąjį lėkštės sluoksnį. Tada sudėkite marinuotą agurką. Aptepkite majonezu. Kiti sluoksniai - vištiena ir kiaušiniai, tarp jų padarykite majonezo tinklelį. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto lydyto sūrio. Dėkite salotas į šaldytuvą 2 valandoms.
Kategorijos