Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" su burokėliais ir sūriu
Salotos "Švelnumas" su burokėliais ir sūriu pasirodo labai ryškios ir skanios, tačiau tuo pačiu metu jas paprasta paruošti, o svarbiausia - nebrangios ingredientų kainos požiūriu. Jas galima ruošti ir darbo dieną pietums ar vakarienei, nes yra labai lengvos, ir šventei. Saldūs sultingi burokėliai puikiai dera su virtais kiaušiniais ir tarkuotu sūriu. Salotos išdėstomos sluoksniais, užtepamos nesaldintu jogurtu arba majonezu. Iš minimalaus produktų kiekio gausite puikų rezultatą.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Sutrinkite česnaką presu ir sumaišykite su jogurtu, druska ir pipirais. Virtus burokėlius, sūrį ir vištienos kiaušinius sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į salotų dubenį sudėkite pusę burokėlių kaip pirmąjį sluoksnį, tada sudėkite lydytą sūrį, kiaušinius ir likusius burokėlius. Kiekvieną sluoksnį gerai aptepkite padažu.
Kategorijos