Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" su burokėliais, sūriu ir kiaušiniais
Visi salotų "Švelnumas" su burokėliais, sūriu ir kiaušiniais ingredientai puikiai dera tarpusavyje, o česnakas suteikia šiek tiek pikantiškumo. Be subtilaus skonio, salotose gausu maistingųjų ir naudingųjų medžiagų. Pavyzdžiui, burokėliuose yra provitamino A, ląstelienos, fosforo, kalio. O kokybiškuose kietuosiuose sūriuose yra vitaminų A, E, C.
Žingsnis 1
Paruoškite burokėlius salotoms. Burokėlius nulupkite, nulupkite odelę ir sutarkuokite smulkia tarka. Jei burokėliai labai sultingi, išspauskite šiek tiek sulčių. Į lėkštę sudėkite tarkuotų burokėlių sluoksnį ir jį paskleiskite. Ant viršaus užtepkite majonezo, pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Žingsnis 2
Sluoksniuokite likusius maisto produktus. Česnako skiltelę sutarkuokite smulkia tarka arba išspauskite per presą. Tolygiai paskleiskite ją ant burokėlių. Kiaušinį sutarkuokite smulkia tarka, uždėkite ant česnako ir tolygiai paskirstykite. Ant viršaus užtepkite majonezo ir šiek tiek druskos.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite kaip paskutinį sluoksnį. Dėkite salotas į šaldytuvą 30 minučių, kad visi sluoksniai įsigertų.
Kategorijos