Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" su džiovintomis slyvomis ir graikiniais riešutais
Sluoksniuotos salotos "Švelnumas" su džiovintomis slyvomis ir graikiniais riešutais - tai patiekalas, kurį verta patiekti per bet kokią šventę. Iš paprastų ingredientų gausite originalų patiekalą, pasižymintį nepakartojamu sodriu skoniu ir neįprastu produktų deriniu. Be džiovintų slyvų ir riešutų, reikės vištienos krūtinėlės, agurkų ir kiaušinių. Salotos išdėstomos sluoksniais, aptepamos majonezo padažu. Jei norite, kad paruoštas patiekalas būtų mažiau kaloringas, padažui vietoj majonezo naudokite grietinę arba graikišką jogurtą.
Žingsnis 1
Sudėkite pirmuosius salotų sluoksnius. Smulkiai supjaustykite virtą vištienos filė, sudėkite ją kaip pirmąjį sluoksnį į salotinę ir aptepkite majonezu. Slyvas supjaustykite plonomis juostelėmis, sumaišykite su graikiniais riešutais, sudėkite kaip antrąjį sluoksnį ir aptepkite majonezo padažu.
Žingsnis 2
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Susmulkinkite vištienos trynius, sudėkite juos ant riešutų. Agurką sutarkuokite korėjietiška morkų tarka, dėkite kaip trečią sluoksnį ir aptepkite majonezo padažu. Supjaustykite baltymus, paskleiskite juos kaip ketvirtą sluoksnį ir aptepkite likusiu majonezo padažu. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir dėkite kaip paskutinį sluoksnį.
Kategorijos