Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos "Švelnumas" su grybais ir vištiena
Salotoms "Tenderness" su grybais ir vištiena svarbu tinkamai paruošti mėsą. Pirkite nedidelio dydžio vištieną, kad būtų didesnė tikimybė, jog ji bus natūrali. Šaldytą produktą pirmiausia atitirpinkite šaldytuve, tada nuplaukite ir nusausinkite. Geriausias terminio apdorojimo būdas yra virimas. Visos kenksmingos medžiagos patenka į pirmąjį sultinį, kuris po virimo nusunkiamas, o mėsa verdama šviežiame vandenyje.
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, svogūną, kiaušinius ir sūrį - mažais, maždaug 0,5 cm dydžio kubeliais. Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite, 4 min. pakepinkite svogūną ir grybus. Supjaustykite šlaunelių filė maždaug 1,5 cm storio gabalėliais.
Žingsnis 2
Suformuokite patiekalą. Į salotinę sudėkite vištieną, sudėkite keptus grybus su svogūnais, kiaušinius, sūrį. Išmaišykite, pasūdykite ir aptepkite majonezu.
Kategorijos