Salotos "Švelnumas" su grybais ir vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Salotos "Švelnumas" su grybais ir vištiena

Salotoms "Tenderness" su grybais ir vištiena svarbu tinkamai paruošti mėsą. Pirkite nedidelio dydžio vištieną, kad būtų didesnė tikimybė, jog ji bus natūrali. Šaldytą produktą pirmiausia atitirpinkite šaldytuve, tada nuplaukite ir nusausinkite. Geriausias terminio apdorojimo būdas yra virimas. Visos kenksmingos medžiagos patenka į pirmąjį sultinį, kuris po virimo nusunkiamas, o mėsa verdama šviežiame vandenyje.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su grybais ir vištiena Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, svogūną, kiaušinius ir sūrį - mažais, maždaug 0,5 cm dydžio kubeliais. Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite, 4 min. pakepinkite svogūną ir grybus. Supjaustykite šlaunelių filė maždaug 1,5 cm storio gabalėliais.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su grybais ir vištiena Žingsnis 2
Suformuokite patiekalą. Į salotinę sudėkite vištieną, sudėkite keptus grybus su svogūnais, kiaušinius, sūrį. Išmaišykite, pasūdykite ir aptepkite majonezu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos