Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" su grybais, vištiena ir sūriu
Salotos "Tenderness" su grybais, vištiena ir sūriu - tai maistingų produktų derinys. Tokį patiekalą galima drąsiai vadinti alternatyva pilnaverčiams pietums ar vakarienei. Grybai tinka bet kokie, dažniau naudojami pievagrybiai. Ingredientai išdėstomi sluoksniais, tam geriau pasiimti serviravimo žiedą. Klojant produktai nespaudžiami, todėl patiekalas atrodo erdvus. Gaunasi lengvos, bet kartu ir sočios salotos.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus ir grybus. Svogūnus ir grybus smulkiai supjaustykite. Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite svogūnus ir grybus. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Vištienos filė supjaustykite mažais griežinėliais. Pomidorus supjaustykite plonais apskritimais. Sūrį sutarkuokite vidutinio storio tarka.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Ant serviravimo lėkštės uždėkite serviravimo žiedą. Per jį sudėkite vištienos filė. Padarykite majonezo tinklelį. Tada sudėkite grybus su svogūnais, aptepkite majonezu. Kitas sluoksnis - pomidorai, ištepti majonezu. Ant viršaus užbarstykite sūrio. Dėkite salotas į šaldytuvą 2 valandoms.
Kategorijos