Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos "Švelnumas" su kepenimis
Salotos "Tenderness" išsiskiria tuo, kad visi ruošiami produktai trinami stambia arba smulkia trintuve, kad išgautų subtilų skonį. Ypač skanios ir aromatingos pasirodo sluoksniuotos salotos iš virtų vištienos kepenėlių, kietojo sūrio, morkų ir vištų kiaušinių. Užkandį galima papildyti lydytu sūriu, virtomis arba šviežiomis daržovėmis, džiovintomis slyvomis, konservuotais kukurūzais arba žirneliais, riešutais, žolelėmis ir vaisiais. Salotos gali būti sudėtos ne sluoksniais, o visi smulkinti produktai sumaišyti.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Virtas kepenėles ir morkas salotoms sutarkuokite stambia tarka, o vištienos kiaušinius ir kietąjį sūrį susmulkinkite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sudėkite ingredientus į permatomus kremus, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu, tokia tvarka: morkos, vištienos kepenėlės, virti kiaušiniai ir tarkuotas sūris.
Kategorijos