Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" su kiaušiniu
Vištienos filė ir kiaušiniai yra pagrindiniai salotų "Tenderness" ingredientai. Kokybiška vištienos krūtinėlė turi būti sausa ir šviesiai rausvos spalvos. Šaldyta vištiena laikoma iki šešių mėnesių, o atšaldyta - ne ilgiau kaip 5 dienas. Norint suprasti kiaušinio šviežumo laipsnį, jis nuleidžiamas į vandenį. Šviežias nukrenta į dugną, o senas išplaukia į viršų. Kiaušiniuose gausu maistingųjų medžiagų, mineralų, vitaminų ir antioksidantų. Kiaušinių tryniai yra vertingas vitamino D šaltinis.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Supjaustykite jį ir užpilkite verdančiu vandeniu. Po 10 minučių nusausinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinių blynus. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, pasūdykite ir suplakite. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus ir iškepkite 3 blynus. Blynų nekepkite, kol jie paruduos. Kepkite juos lengvai. Iškeptus blynus sudėkite į kitas lėkštes, kad šiek tiek apdžiūtų.
Žingsnis 3
Produktus susmulkinkite ir sumaišykite. Vištienos filė smulkiai supjaustykite. Kiaušinių blynelius ir šviežią agurką supjaustykite griežinėliais. Įdėkite svogūną. Viską sumaišykite, pagardinkite majonezu. Druska ir pipirais. Dar kartą gerai išmaišykite.
Kategorijos