Salotos "Švelnumas" su konservuotais maisto produktais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Švelnumas" su konservuotais maisto produktais

Salotoms "Tenderness" naudokite žuvies konservus aliejuje arba savo sultyse. Visada išpilkite skystį, ypač jei žuvis yra aliejuje. Majonezą geriau nusipirkti pakuotėje ir nupjovus pakuotės kampą plonu sluoksniu uždėti majonezo tinklelį. Bulves lengviau nulupti, jei iš karto po virimo kelioms minutėms jas įmesite į ledinį vandenį. Tačiau nepalikite daržovių vandenyje ilgai, kitaip bulvės taps vandeningos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su konservuotais maisto produktais Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Į puodą įpilkite vandens ir suberkite bulvių gumbus. Bulves virkite 15-20 minučių. Tada ištraukite iš vandens, nulupkite nuo odelės ir atvėsinkite. Po to sutarkuokite ją smulkia tarka.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su konservuotais maisto produktais Žingsnis 2
Toliau formuokite salotas. Į salotinę kaip pirmą sluoksnį sudėkite bulves ir aptepkite majonezu. Stenkitės nespausti sluoksnių šaukštu ar mentele, kad salotos išliktų erdvios. Ant viršaus užtepkite sairos, pabarstykite svogūnais. Uždėkite majonezo sluoksnį ir smulkia tarka sutarkuokite atvėsusį sūrį. Jei norite, aptepkite majonezu. Paskutiniu sluoksniu sudėkite pjaustytus kiaušinius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos