Salotos "Švelnumas" su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos "Švelnumas" su kopūstais

Kopūstai yra dažnas salotų ingredientas. Dažniausiai naudojami Pekino arba baltieji kopūstai. Rinkitės stambesnius kopūstus, taip labiau tikėtina, kad įsigysite šviežią produktą. Apžiūrėkite lapus - jie turi būti balti, švieži, tvirti, be pažeidimų ir tamsių dėmių. Įsigiję daržovę laikykite šaldytuve atvirame stovyje. Prieš pjaustydami kopūstus salotoms, nulupkite nuo jų viršutinius lapus ir odelę.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su kopūstais Žingsnis 1
Susmulkinkite visus salotų ingredientus. Pekino kopūstus, baltagūžius kopūstus ir dešrą supjaustykite griežinėliais. Baltąjį kopūstą sudėkite į dubenį, pagardinkite druska ir pakratykite, kol suminkštės. Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su kopūstais Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Salotinėje sumaišykite dviejų rūšių kopūstus, dešrą ir krapus, užpilkite majonezu ir viską išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos