Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Švelnumas" su kopūstais
Kopūstai yra dažnas salotų ingredientas. Dažniausiai naudojami Pekino arba baltieji kopūstai. Rinkitės stambesnius kopūstus, taip labiau tikėtina, kad įsigysite šviežią produktą. Apžiūrėkite lapus - jie turi būti balti, švieži, tvirti, be pažeidimų ir tamsių dėmių. Įsigiję daržovę laikykite šaldytuve atvirame stovyje. Prieš pjaustydami kopūstus salotoms, nulupkite nuo jų viršutinius lapus ir odelę.
Žingsnis 1
Susmulkinkite visus salotų ingredientus. Pekino kopūstus, baltagūžius kopūstus ir dešrą supjaustykite griežinėliais. Baltąjį kopūstą sudėkite į dubenį, pagardinkite druska ir pakratykite, kol suminkštės. Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Salotinėje sumaišykite dviejų rūšių kopūstus, dešrą ir krapus, užpilkite majonezu ir viską išmaišykite.
Kategorijos